Germany

Mashtruesi Bahri Cani dhe axhenda gjermane kundër shqiptarëve

  • August 14, 2022
  • 0 Comments

Gazetari Bahri Cani e çeli sot ditën e tij me një njoftim bombastik “Gjermania kërkon 2 milionë punëtorë”, një titull i shkëlqyer për të joshur të rinjtë shqiptarë drejt dyerve të ambasadës gjermane, e cila i shtërngon ata në radhë të gjata dhe në proçedura që nuk mbarojnë kurrë. Kosovarët kanë një histori të pasur […]

Albania CIA

Amerika si organizatore e trazirave të 97-së në Shqipëri

  • August 4, 2022
  • 0 Comments

Në vitin 1990 Shqipërinë e ndanin vetëm 40 vite nga koha kur Egjipti drejtohej nga shqiptarët, si shteti i fundit i lirë dhe larg kthetrave të qeverisë britanike e asaj amerikane, i cili vinte si një provë e prekshme se kush kanë qenë shqiptarët dhe si provë e lartësisë nga ku janë rrëzuar, kështu që […]