Yearly Archives: 2022

Boronica të Grykë-Çajës

Boronica është një frut egër me prejardhje nga Azia Qendrore dhe Lindore, por është gjithashtu rritur në disa pjesë të Evropës dhe Amerikës. Fruti i egër është i ngjashëm me rrushin, por më i vogël dhe me një sasi më të ulët të sheqerit. Boronica rritet në pemë të egër të quajtura boronicë dhe është…