Boronica

Porosisni boronica të thara të fshatit Shkinak dhe Çajë të Kukësit.

1 kg e tharë kushton 40 euro, ose 5000 lekë.

Boronicat janë në proçes tharje dhe mund të filloni që sot t’i porosisni.

Transporti në gjithë Shqipërinë me marrëveshje, kjo në varësi të parapagimit me bankë të një pjese dhe sasisë që kërkohet. Për klientët në Kukës, Tiranë dhe Durrës nuk kërkohet parapagim.

Për porosi kontaktoni: +355688018358

whatsapp +355688018358

e-mail: duaboronica@gmail.com